RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dimecres, 30 de maig del 2012

Parets 10k

 Sí, ja ho sé: vaig tard....
 Doncs el què volia dir: després de 6 curses en quasi 2 mesos, toca reposar un xic. L'última d'aquestes 6 va ser diumenge 20 amb els 10k de Parets del Vallès.
 Tot i que el dia amenaçava pluja, em venia de gust fer la cursa per posar una bona cirereta a tot el aquest recull de curses que havia fet, i que havia començat amb els 15k de Canovelles, cap allà el 9 d'Abril.
 En el moment de la sortida, sortosament, va despuntar el sol entremig de tants núvols; però, la xafogor que va acompanyar tot al llarg de la cursa va ser horrorosa.
 Com sempre passa en les curses populars, el tap que es va muntar al principi (ja que el carril de la cursa era força estret) va ser brutal. I a sobre si has d'anar esquivant a la gent que ve a passar-s'ho bé mentre fa esport (que ho trobo molt bé; pero, si su plau, posint-se a darrera!), ja no us dic res.
 La primera meitat de la cursa transcorre per dins els carrers de Parets del Vallès. Un recorregut amb algun que altre tobogan ja que la població està situada al lateral d'una muntanyeta.
 I la segona meitat transcorre pel Polígon Industrial. Un tram, cal reconèixer, bastant monòton; però, que, si ets un runner que tens ganes de marquitis, aquest és el lloc per apretar i avançar a la gent.
 En resum, una cursa, generalment, planera que no és de les millors; però, recomanable.
 I ara a descansar unes setmanetes que ja m'he fet un tip de còrrer aquests dies. Així que SALUT I KMS!!