RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dimecres, 20 de juny del 2012

El repòs del runner

 Després de quasi 2 mesos sense parar (7 curses en 2 mesos), toca aplicar-se un petit descans estival per agafar forces i acabar l'any fent més kms. A més, el cos ho demana...
 El passat dia 10 de Juny va tocar els 10k de Bellavista (un barri quasi poble), una cursa que requereix un esforç físic notable ja que es desenvolupa per terreny mixt, i on la part de terra és un continu pujar i baixar (terreny estil tobogan, diríem...). I si a sobre hi sumes la xafogor que va fer, l'esforç es multiplica....buffff!!
 Els primers kms transcorren pel casc urbà del barri i llavors ja et dirigeixes cap a Marata per terreny asfaltat-cimentat, acabant per un petit tram de terra. I mitja volta, i cap a Bellavista de nou.


 El què s'agraeix és que la primera meitat del recorregut és majoritàriament pujada; i els altres 5 de tornada tenen força baixada. Això sí, vigilar molt amb les baixades que poden afectar als bessons, si no es posa correctament el peu. Bona cursa i bon crono ja que el meu objectiu, quan em trobo amb curses gens planeres és poder baixar de 50'.....i així va ser.
 Per cert, estic molt content ja que ha finalitzat la IV Challenge 10k de Barcelona i he finalitzat en el lloc 1824 (de més de 17000 participants que han puntuat). Aquí en teniu la prova.
 Com deia al principi, descans estival per gaudir de la familia anant a la platgeta, a la piscina o a voltar per qui sap on, i a gaudir d'aquest estiu que bé que ens ho hem guanyat tots!!!. I és aconsellable fer-ho sense saber res de com va el país que ja ens deprimeix prou, hehehe...
 Per si no ens veiem durant aquest temps, BON ESTIU A TOTHOM i fins a Setembre!!
 SALUT I KMS!!