RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dijous, 25 d’abril del 2013

Persistirem...


 

 Mare meva, com està el pati!!! Ara surt el TSJC i dictamina que si un sol alumne demana classes en castellà, la classe s'haurà de fer en castellà per a la resta. Toca't els ous!! Però quina sentència és aquesta!!?? Què està passant aquí? És que algú en tots aquests anys de democràcia ha tingut algun problema en aprendre el castellà? Se l'ha tractat malament o, fins i tot, se l'ha menyspreat per parlar en castellà? Si a sobre, burros de nosaltres, en molts casos, només que un d'un grup parlés en castellà, la resta hi canviava, podríem dir, per respecte!!
 Perquè no els convenç la immersió lingüística actual en la que l'aprenentatge de català i castellà estan més que garantits? Només perquè 17 families (sí, heu sentit bé: 17 FAMILIES) han demanat escolarització en castellà, s'ha de perjudicar a la resta d'alumnes catalans? On s'és vist això? No recorden que el passat 11 de Setembre, més d'un milió i mig de persones van transcórrer pels carrers demanen la independència? Algú desde España els ha fet cas? Oi que no?



 En aquest punt, cal donar gràcies a gent que entén el sentiment català i el voler, inicialment, tenir el dret a decidir on volem anar. Posterior a la manifestació de l'11-S, el nostre amic americà Sharif va publicar una sèrie de videos explicant el fet català (Recordeu?.
 Ara, i més proper a nosaltres, ens trobem amb una noia de Huelva (però, que fa quasi 2 anys que viu a Barcelona) que ha publicat un video defensant el dret que demanem els catalans. Un gest que li agraeixo solemnement:Gràcies, Mel Dominguez!!




 No cal dir, i vull remarcar-ho, que en aquest país petit tothom i és benvingut i serà repectat (sempre i quan el sentiment sigi recíproc). Els catalans tenim aquest do, donem la mà a qui li faci falta...
Així que, Gobierno de España, no aneu pas bé si voleu que Catalunya vulgui seguir amb vosaltres; és més, en molt poc temps, heu aconseguit aflorar el sentiment independentista d'aquest país, i aixì, ara no ho atura ningú. An eu a fer mal a algú altre que li agradi rebre les vostres carícies feixistes. Nosaltres no les volem, i ara volem fer el camí sols.
MARXEM JA!! TENIM PRESSA!!

http://www.fundaciopedrolo.cat/upload/noticies/not-XPBadyIvbdUY.jpg