RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dimecres, 9 d’abril del 2014

I ARA QUÈ??

Després del debat al Congrés de diputats de Madrid sobre el procés sobiranista català i la petició (denegada, naturalment) del Parlament de Catalunya a què sigui transferida la competència per poder fer consultes, molta gent es pregunta: i ara què fem?
Crec que la resposta és molt fàcil, i ahir ens la va donar el MHP Artur Mas: "No és un final de trajecte: és un punt i apart. El procés segueix endavant i la consulta es farà, dins de la legalitat".
Per molt que ens digui a España que la consulta no es pot fer, tal i com va dir fantàsticament, la Marta Rovira, ahir no es va anar a demanar permís, si no que Catalunya anava a fer un pacte amb el Gobierno.
I, realment, no ho volen. Saben que poden; però, no volen i es tanquen en banda...
Per tant, catalans, ha arribat el moment de seguir-nos fent sentir a Europa i arreu del món.
Primer pas: Les eleccions europees del proper 25 de Maig --- sens cap mena de dubte, si volem ser escoltats a Europa, cal votar INDEPENDÈNCIA!!!
Segon pas: L'11 de Setembre ---- els catalans tornarem a respondre a la crida de l'ANC i omplirem Barcelona. No només la Diaonal, Gran Via i les Glòries. La resposta ha de ser tal que fins i tot els carrers annexos han quedar curulls de gent demanant el què ja vam demanar amb la manifestació del 2012 i la Via Catalana del 2013.




Srs i Sres diputats del Gobierno de España: el seu NO d'ahir, no ens aturarà. Com molt bé va dir Turull, estem cansats que s'omplin la boca dient que estimen Catalunya, i cada divendres ens envien la seva carteta d'amor a través d'una nova llei atacant el nostre benestar, la nostra llengua i la nostra cultura.
Estem farts que se'ns riguin a la cara. El procés no ha acabat. És més, això tot just ha fet que començar...

NI UN PAS ENRERE!!!