RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




divendres, 4 d’abril del 2014

QUÈ PASSA A CAN BARÇA??

Mare meva, quina temporada a Can Barça, jurídicament parlant: Messi, Neymar Jr, FIFA, entre d'altres...
Que vulgui esmentar aquests temes, no vol dir que no es pugui pensar que l'actual directiva del Barça hauria de convocar im-me-dia-ta-ment eleccions a Can Barça.
Això sí, dóna la sensació que algú està buscant les pessigolles al Barça. No hi ha més equips que també poden fer frau? Perquè només es denuncia al Barça? Què tenen contra el Barça?

1er cas: Leo Messi
Siguem realistes: és l'únic futbolista en el món que crea empreses fictícies per tenir els diners en paradisos fiscals i no pagar tant a Hisenda? Hi ha jugadors que ho han manifestat públicament, i Hisenda no ha fet res!!

2on cas: Neymar Jr
Creieu realment que només el Barça fa aquests tipus de contractes en què hi participen empreses familiars, pagaments a fundacions, etc? Qui hi ha darrere la querella del soci Jordi Cases? Em sorprèn que un particular tingui tanta força per poder afrontar ell solet la denuncia del cas Neymar...


Només dic una cosa: el Tottenham segueix dient que va cobrar 101 milions d'€, i el Reial Madrid, insisteix en què només va pagar 90 milions d'. Falten, almenys, 11 milions d'€. Algú més n'ha parlat a dia d'avui?

3er cas: FIFA-Masia
Més de 30 anys de feina envejable, lloada per molts estaments i ara apareixen dues denuncies anònimes. Tots els clubs del món actuen igual qeu fa el Barça en contractació de joves menors d'edat per a la cantera. I la FIFA només es fixa en el Barçaper posar sancions? Sr. Blatter....què està passant??
Per més INRI, el passat Desembre, el Barça va ser convidat per la FIFA a unes conferències a Marrakesh per parlar de la feina de la Masia, ja que sempre ho ha posat com a model exemplar. La sanció que se li ha posat al Barça.....està signada del Novembre!!! Quin cinisme, sr- Blatter!!!  X-(

De moment, no m'allargo més. Més endavant, potser en seguim parlant. Però, mentrestant, reflexionem-hi, si us plau...
I per sobre de tot, sempre sempre sempre BARÇA!!!