RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dissabte, 30 de novembre del 2013

Culturicidi a la Comunitat Valenciana

 




 VERGONYA!! No crec que hi hagi cap més paraula per definir la funció caciquista i dictatorial del govern del PorPor de la Comunitat Valenciana. Un absolut atac a la cultura d'un poble: a la seva gent i, sobretot, a la seva llengua.
A través de la trama Gurtel i les financiacions de la F1 i de la visita del Papa de Roma (cap allà el 2006), s'ha anat consolidant un immens forat econòmic a Canal 9, evidentment, no provocat per la falta d'audiència ni el malbaratament que puguin haver ocasionat els treballadors de l'esmentada cadena; si no, com bé dic al principi del paràgraf, ja només aquests 2 fets han ocasionat milers de milions d'euros de dèficit a Canal 9. Per a què s'entengui el fet: aquests 2 esdeveniments van provocar un greu forat a l'economia valenciana que va ser sufragat amb diners de Canal 9; per tant, el deute va passar a ser de la RTVV.
Les últimes imatges emeses pel canal de l'espectacle dantesc defineixen del tot el què s'ha hagut de viure i de veure: treballadors honestos lluitant per a què no tanquin el seu lloc de treball, aquell lloc on han anat a treballar cada dia amb la il·lusió d'estar fent allò que desde petits havien somniat dedicar-se.



Srs. del PP: ja abans els hi considerava; però, avui, i encara amb més força per a mi sempre sereu persones non grates allà on estigueu. Tingueu per segur que a Catalunya això no ho aconseguireu: ni tancar TV3, ni aplicar la LOMQE (la maleïda llei Wert) ni res d'això...