RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




diumenge, 3 de novembre del 2013

CATALONIA CALLING

Aquest és el nom del llibre que la revista Sàpiens vol fer enviar, a través de micromecenatge i junt amb el DVD de la Via Catalana, a les 10.000 personalitats mundials més influents per a què siguin informades sobre Catalunya, la seva història i l'actual procés sobiranista engegat que ens ha de dur cap a la independència del nostre país.El video següent us ho explica millor...


Estem en un moment importantíssim per al nostre país. És vital que la majoria de gent influent en aquest món estigui al corrent del nostre moviment; i així, en l'instant que el procés engegat es vagi fent més i més gran, tot@s ell@s ja sàpiguen de què va la cosa. Necessitem el seu coneixement, el seu consentiment i,qui sap, el seu ajut.
Avui, jo he posat el meu granet de sorra i hi he participat. El meu llibre, ironies de la vida, serà enviat a Esteban Parro (Senador del Grup Parlamentari Popular).


Quines coses!! Però, ben mirat, ja està bé que gent d'aquesta colla rebin el llibre i el DVD de la Via Catalana per a què vegin el moviment PACÍFIC que estem recolzant i les ventatges (encara que ells no les saben ni volen veure) que pot tenir una Catalunya independent en el marc mundial i,sobretot, amb la col·laboració amb els països veïns. Nosaltres no volem ni batalles ni rencors; com a país, serem un país col·laborador amb qui ho necessiti i en les causes justes.


Si hi voleu participar, no dubteu en entrar a la web de Sàpiens: el món ho ha de saber.cat. Sóc de la opinió que participar-hi és una manera senzilla i, podríem dir, invisible d'aportar alguna cosa al procés sobiranista que tenim en marxa. Crec que paga la pena participar-hi...
Potser per animar més als que pugueu quedar indecisos, recordar-vos aquella cita:

NO PLORIS PER UN PAÍS QUE LLUITA; LLUITA PER UN PAÍS QUE PLORA