RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dimarts, 22 d’octubre del 2013

COM ESTÀ EL PATI....

Valga'm Déu, com està la situació!! Un mes després de l'exitosa Via Catalana, els catalans espanyolistes (PorPor, Siudadanus i una plataforma pro unión española que es fa dir Som Catalunya Somos España, entre d'altres) han contraatacat amb una concentració, segons ells, exitosa (¿¿?? On ho veuen?), Només cal analitzar les fotos següents:


QUÈ ÉS AIXÒ??!! FORATS BUITS!! Enganyant a la gent amb forats buits a les zones exteriors de la Plaça Catalunya i sense gent a sota la megabandera que van posar. I diuen que aquí hi havia 160.000 persones? I què hi havia el 15M? 4 GATS!! Va, home, va!!


 Feu pena!! Si el Club Super3 a la seva festa dels supers del passat cap de setmana ha reunit més gent que vosaltres!! Cada dia han hagut de tancar les portes de l'Estadi per capacitat màxima!!

  Clica a la foto per llegir la noticia

Deixeu de mentir!! No es pot comparar més de milió i mig unint Catalunya desde El Pertús fins a Alcanar amb 30.000 persones (si els comptes són certs) i de les quals UN BON PERCENTATGE van venir de fora de Catalunya en autocars programats (vaja, que necessiten als de fora; amb els d'aquí no en tenen prou).
Fins i tot un col·lectiu de castellanoparlants (en el sentit que tenen el castellà com a llengua materna) s'han agrupat en un col·lectiu a favor de la independència de Catalunya, farts de veure i sentir bajanades desde les seves terres natals. Tot el nostre suport i gràcies per la seva comprensió!!


Tot això només per demanar el camí democràtic. Volem votar. Volem ser consultats sobre quin futur creiem i volem per al nostre petit país. En la meva sincera opinió, està clar: units a España no tenim futur. El bon futur ens el crearem nosaltres mateixos amb el nostre esforç i la nostra tenacitat.
El full de ruta està començat i ningú ens aturarà...