RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dimecres, 21 de novembre del 2012

El compte enrere

Ja queda menys per a què el poble català parli a les urnes i mostri quin camí vol seguir. Estic ben convençut que l'esperit de l'11-S no s'haurà esvaït i la gent mostrarà allò que va expressar en aquella multitudinària i pacífica manifestació.
De moment, els sondejos mostren un notable augment de les forces independentistes i, en general, de les sobiranistes, amb una forta patacada socialista i davallada pepera (cosa que a molts ens alegra i ens il·lusiona)


Per cert, recordeu que en el meu últim escrit us vaig parlar que en el món la gent ens escolta? Recordeu el video del novaiorquès Sharif? Sí, home, aquell que, estiuejant a Barcelona en ple 11-S es va trobar enmig de la manifestació i es va voler informar de què passava allà. I va quedar tant copsat pel sentiment català que ens ajuda a difondre el nostre missatge al món.
Doncs, ja ha tret dues entregues més dels seus videos de recolzament del fet català.
En el segon video, tan sols mostra la seva conformitat que, a Catalunya, es pugui fer el referèndum de independència després de totes les vicissituds que ha passat al llarg de la seva història.
En la tercera entrega, no tenint prou de la informació que ha rebut i que ell mateix ha investigat, demana als catalans que expliquin casos en què s'hagin trobat gent que els ha increpat que parlessin català

2on VIDEO


3er VIDEO


 Això s'apropa i el 25-N és l'hora que parli el poble català. Diumenge, tots a una pel nostre país. Per això, i per acabar, només caldrà dir un VISCA CATALUNYA!!!