RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dijous, 8 de novembre del 2012

El món ens escolta...

 Altre cop, tant temps sense aparèixer pel meu blog i, realment, hi ha moltes coses a comentar. Sobretot, la situació de Catalunya vers el món. Catalunya demana ser escoltada. I ha començat demanant-ho a la mateixa nació espanyola. Què s'ha rebut? Menyspreu, mentides històriques aberrants (sobretot, per part de la señora Esperanza Aguirre, entre d'altres del partit).
 Així doncs, Catalunya es vol mostrar al món per a què alguna ànima ens ajudi a difondre-ho. Doncs, per la zona de Nova York ens han escoltat. Aquí teniu el video d'una persona que va estar visitant Europa i pels volts de l'11-S, va visitar Barcelona i es va trobar amb una gran manifestació reivindicativa; però així, sobretot pacífica. El va commoure tant el saber el perquè d'aquella manifestació que ha gravat aquell video. Mireu-ho i escolteu-ho bé que paga la pena.


 Gràcies, Sharif!! Esperarem en candeletes els teus videos cada dimarts.
 I aquesta nit engega la campanya electoral. Uns comicis en els quals Catalunya (vaja, el poble català) ha de mostrar el seu pensament per al futur. Cal que tothom siguem conscients del què votem. I sobretot, animo a la gent a anar a votar. És molt important efectuar el dret a vot per expressar-se.
 I tinc el pressentiment que el poble català manifestarà el seu GRAN desig: la llibertat!! VISCA CATALUNYA LLIURE!!!