RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dimarts, 4 de desembre del 2012

CATALÀ A L'ATAC!!



 Avui m'he llevat amb molt mal cos.La meva ment anava pensant i digerint la maleïda noticia d'ahir de l'esborrany fet pel Ministerio de Cultura Español de menystenir la llengua catalana i, per tant, tota la seva cultura i folklore és un atac sense perdó.


Però, què carai passa? Quina falta de respecte és aquesta? Així és com volen mantenir bones relacions amb Catalunya i els catalans. Señora Sánchez Camacho, què ha de dir ara? I la pregunta també la faig al señor Albert Tito Rivera i a la seva panda de C's.
 Jo ja en tinc prou. Com bé he vist en xarxes socials, i molts amics meus ho han deixat escrit així, a mi també em bull la sang al veure coses com aquestes. Si no se'n va tenir prou amb la decisió de TC; ara va i ens l'agreugen més amb aquesta decisió del señor (que només se li podria dir el nom del porc) Wert: el català reduït a la mínima expressió passant a ser optativa a Primaria; i no obligatòria a l'ESO. Aberrant!! Realment, aberrant!!
 És hora, altre cop, i ja definitivament, de dir PROU....JA N'HI HA PROU!! El poble català n'està fart i en té els collons plens d'aquestes decisions tan franquistes (sí, sí, i ho dic així de CLAR I CATALÀ: són decisions dictatorials, tretes de l'època franquista).
  Quan semblava que sentint-nos orgullosos dels nostres pares i avis que van defensar aquesta llengua amb molta paciència i força interior; quan semblava que es començava a reconèixer la història de la cultura catalana (MIL·LENÀRIA, señores del PP, per si no ho saben...), una maleïda majoria absoluta PPera decideix torpedejar-la. Sort que una de les coses que ens han ensenyat els pares i els avis és aprendre a lluitar pel què creus i per les teves arrels.
 Pares, mares, avis i àvies que vau defensar la nostra llengua i cultura en una època molt hostil, NO US FALLAREM!!! La sang que portem a dins és la vostra, i això ja ens farà lluitar fins on faci falta....
 VISCA CATALUNYA LLIURE!!! MARXEM JA!! TENIM PRESSA!!
 I sobretot, senyors polítics catalans: ara no és hora de divergències. Hi ha un fet que ens uneix i és la defensa de Catalunya i la seva cultura, i que està éssent ultratjada. No podem permetre aquests atacs tan insultants!!

P.D. Si us plau, entreu i signeu la petició per defensar el català a l'escola. Ens hi va el futur dels nostres fills!! Ells no s'ho mereixen. Fem com el nostre amic Sharif (desde Nova York) que explica al seu fill que és Catalunya i què pot representar mundialment. Un fantàstic exemple. Gràcies, de nou, Sharif!!!