RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




divendres, 21 de desembre del 2012

Festes nadalenques

 Doncs sí, ja són aquí les Festes de Nadal. I el món no s'ha acabat ni ha estat destruit ni hi ha hagut apocalipsi... Podrem gaudir de les festes amb la familia i els amics, hehehe...

FI DEL 13È BAKTUN DELS MAIES (extret de Google)


 És espectacular veure com, a mesura que ens acostem a les dates de Nadal, allò que es coneixia com l'esperit nadalenc......REALMENT EXISTEIX!! Quedo gratament sorprès, almenys des del meu punt de vista, com, a mesura que s'acosten les festes nadalenques, la generositat i educació de cada ciutadà/na es fa cada cop més palès. Podríem dir que, en altres mesos de l'any, vas passejant pel carrer i trobes que la gent fa la seva vida: alguna que altra salutació i prou més (Ep!! Que quedi clar que no és cap comentari en general; si no, que és la representació d'escenes puntuals, pero no solitàries).
 Ara, en canvi, vas pel carrer i tothom somriu, es saluda i es desitja bones festes. Fins i tot gent que feia mesos, només saludaves, ara se't paren al costat per parlar una estoneta. Com bé dic, és un fet que m'encanta.
 Què voleu que us digui: a mi el Nadal, em posa tendre....melancòlic. Sobretot, quan recordes als éssers estimats que voldries que encara fossin al costat. Però veus que el temps va passant i has d'anar fent el teu camí amb la gent que forma el teu entorn. Gent que, sigui quina sigui, són part de tu...
 Desitjar-vos a tot@s unes MOLT BONES FESTES i a vigilar amb els àpats de Nadal. Aprofiteu aquests dies per emborratxar-vos de familia i amics i, si us plau, sigueu feliços, ara i sempre. No deixem mai de somniar i encarem la vida amb un somriure als llavis. Visquem i deixem viure a l'altri. Així és com serem feliços i pròspers in secula seculorum (molt i molt de temps).