RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dimecres, 10 de juliol del 2013

CLAM AL CEL!!!........és hora de marxar

Horroròs!! Escandalós!! Esperpèntic!! Espantós!!




 Què més dir de la situació política espanyola si ja ho diu tot la premsa europea!? La situació política espanyola està sota mínims: això és inaguantable!!. Si la crisi ha fet que resorgís amb molt força el moviment independentista per dir prou a l'espoli fiscal (veure video adjunt a sota: realment, interessant les dades CERTES que s'hi representen)



ara, hi afegim la situació extremament corruPPta (que ja coneixiem; però, que ara ja és insuportable...i tot i que ja sabem que en altres partits es pot trobar el mateix) en una magnitud superlativa: almenys, 20 anys finançant-se de manera il·legal!! PERÒ, QUÈ ÉS AIXÒ!!!??? Families senceres sense ingressos que no poden pagar-se la vivenda (algunes malauradament desnonades) i fent números per poder portar aliments a casa; i la casta política de las Españas, enriquint-se a base de bé. INACCEPTABLE!!!
I aquest últim punt, ha fet vessar el got de la paciència a molts espanyols, i encara més als catalans. En una situació d'aquesta magnitud, el mateix Govern ja hagués dimitit en bloc i convocat eleccions el més aviat possible....i millor. Però, en aquest país de pandereta, els culs queden enganxats a les poltrones i ja pots fer el què vulguis que no els separes ni amb aigua calenta.
Des del punt de vista català, hem arribat a un punt de no retorn. Aquí no hi fem res: no hi tenim futur. El futur per a nosaltres i els nostres fills és apart. És un camí que l'hem de fer nosaltres mateixos, sense ajuda de ningú (si es pot dir ajuda el què ha fet España en aquests anys de transició). Necessitem separar-nos de España com l'aire que respirem. Ho sento, España: no podem més. Nosaltres hem intentat tot per intentar mantenir un enllaç amb vosaltres.....però, vosaltres no heu volgut


No heu ni intentat evolucionar i us heu quedat estancats en la España d'aquelles èpoques fosques de supervivéncia. Ho sentim....hem de marxar. Ja hem dit prou!!!
El passat 11-S, més d'1 milió i mig de catalans van sortir als carrers de Barcelona per demanar la independència de Catalunya (tot i que el Govern resultant de les eleccions posterior, no deu haver acabat de rebre el missatge popular i enfoca la via cap a un referèndum: crec que el referèndum ja el va fer el poble pels carrers de Barcelona.....vaja, crec).
El passat 29-J, quasi 90000 persones van omplir el Camp Nou per donar força al Concert per a la Llibertat. I van deixar clar quin era el missatge principal:


I s'està preparant per al proper 11-S, la cadena humana per enllaçar Catalunya de nord a sud per reivindicar amb més força la necessitat del poble català per ser lliure. I aquest dret no se li pot negar a ningú...

VISCA CATALUNYA LLIURE!!
MARXEM JA!!! TENIM PRESSA!!