RUNNERS

Benvinguts/des al meu blog...




dijous, 12 de setembre del 2013

VIA CATALANA: el dia després...









Només veure les portades dels diaris d'avui (tan d'España com de Catalunya), només penso en una frase: No hi ha pitjor cec que el que no vol veure. No volen veure una realitat que, pel seu abús, se'ls ha anat de les mans. de tant aprofitar-se, se'ls ha rebel·lat el fill que els mantenia. Defensant-se en què una immensa majoria silenciosa que no va sortir al carrer és la que ells defensaran.

La vicepresidenta espanyola, en una imatge d'arxiu
SORAYA SAENZ DE SANTAMARIA:
"El govern espanyol diu que també
vetllarà per les llibertats i opinions
de la majoria silenciosa que
no va anar a la Via Catalana"

 Han pensat que molta d'aquesta immensa majoria és gent que per una raó o altra no hi han pogut ser: compromisos majors, mobilitat reduïda, malaltia, etc...
Ahir, Catalunya va ser un clam!! 1.600.000 persones (i segur que són moltes més) van sortir al carrer per dir que ja n'hi ha prou de tant escanyament econòmic i, sobretot, befa per part del Gobierno Español. El poble de Catalunya vol ser un poble sobirà i així li va demanar ahir al seu Govern. No volen més endarreriments. El camí ja està marcat. No es pot donar l'esquena a la gent que es va manifestar el Juliol del 2010, a la gent que es va manifestar la Diada del 2012 ni tampoc a la gent que ahir va col.lapsar les grans vies de la Via Catalana. Sr. Mas i membres del Govern, posint-se les piles que aquest poble comença a estar cansat. Preparin la consulta per a l'any vinent: homenatjarem als nostres avantpassats vençuts en el setge de Barcelona de l'11 de Setembre amb una gran victòria democràtica a les urnes de la consulta, fent vàlid el nostre dret a decidir. MARXEM JA!! TENIM PRESSA!!


Això no ha fet més que començar: NI UN PAS ENRERE!!!